SUPERVAPER

S našimi produkty může být každý vaper super.

Monkey liquid

Monkey liquidy a něco o nich.

Příběh Monkey liquid se začal psát počátkem roku 2017, kdy Opičák Štěpán pustil do světa na test pár svých doma namíchaných liquidů. Mnozí si ještě dnes vzpomenou například na příchutě Blue Pie, Chocco Porno, Cosa Nostra, Dead Match, Desert Coffee, Devil´s Blood, Eye Of Tiger, Gomango, Honey Boy, Lemon Lady, Melone Suprise, Muff, Nuts Bomb, Ovomania, Volcano Fuji a celou řadu dalších. Monkey liquidy se stávaly stále více populárnější, ale na základě české TPD legislativy se ukázalo jako těžce průchozí oficiální uvedení těchto liquidů na trh.

Proto v současné době přicházíme s řadou aromat v tzv. Shake & Vape variantě. V první fázi se jedná o pět příchutí, po kterých zákazníci nejvíce volali. Veškeré tyto naše výrobky prošly testy zdravotní nezávadnosti na Vysoké škole chemicko technologické, mají vyhotoveny bezpeční listy, jsou zapsány v příslušných legislativně požadovaných evidenčních systémech. A přitom zůstala zachována původní receptura, jak ji znáte z minulosti.

Nabídka Shake & Vape Monkey zde.

Tabulka příkladů pro namíchání 60 ml e-liquidu:

Požadovaná síla e-liquidu Použitý boosterMnožství boosteru Množství 0mg báze
1,5mg/ml 10mg/ml  9 ml 39 ml
3mg/ml 20mg/ml  9 ml 39 ml
6mg/ml 20mg/ml18 ml 30 ml
12mg/ml 20mg/ml36 ml 12 ml
15mg/ml 20mg/ml45 ml   3 ml

Samotná příchuť Monkey neobsahuje nikotin a slouží pouze k dochucování bází. 

Pro nejlepší výsledek doporučujeme použít báze a boostery s poměrem VG/PG 70/30.

Kvalita výrobku je daná vstupními surovinami pro výrobu, provedením testů zdravotní nezávadnosti a dodržením standardních výrobních procesů.  Samozřejmostí je vypracovaný bezpečnostní list pro každý výrobek Monkey.